top of page
Seen Photography-8.JPG

OVER KIKI

Jarenlang heb ik gedaan wat ik dácht dat ik moest doen, in plaats van gewoon volledig mijzelf zijn. Toen dat niet meer ging ben ik mijn gaven, diepste verlangens en Natuur gaan ontdekken. Vanaf dat moment kon ik er niet meer onderuit. Het was tijd om mijn plek te pakken en andere vrouwen en mannen te helpen om op haar/zijn eigen unieke plek te gaan staan.

Dit is mijn verhaal

Na mijn middelbare school werd mocht ik ‘eindelijk’ beginnen aan mijn lang gekoesterde reisdromen: op avontuur om de wereld te ontdekken. Die ontdekkingsdrang is nooit meer weggegaan en er werd een dimensie aan toegevoegd: niet alleen de wereld om mij heen, ook de wereld in mijzelf wekte steeds meer interesse. Die twee bleken fantastisch samen te gaan. De vele reizen, avonturen en ontmoetingen brachten onwijs veel inzichten over zowel de wereld als mijzelf. Maar telkens, zo gauw ik weer ‘thuis’ was, ebde het gevoel van vrijheid weg en werd het onrustig. Blijven ronddwalen bracht mij niet het gevoel van vrijheid en purpose-vol leven waar ik zo naar verlangde.


Dus ging ik braaf verder op ‘het pad’ en zette ik mij vast in de wereld van de wetenschap. Jaren werkte ik in de wetenschap aan ‘klimaat-adaptatie’ vraagstukken: hoe kunnen we de wereld zo goed mogelijk aanpassen zodat het om kan gaan met de gevolgen van klimaatverandering. Met de knapste koppen van over de hele wereld innovaties bedenken en uitwerken. Gaaf toch?! Ja, op verjaardagen had ik inderdaad een mooi verhaal te vertellen. Maar het klopte niet. Mijn groene hart snakte niet naar technologische oplossingen als antwoord op de problemen die ik zag. Het snakt naar het creëren van een nieuwe wereld, een groenere duurzamere, eerlijkere en gezondere wereld.

Het ‘redden van de aarde’ voelde nogal als een grote last op mijn schouders en zorgde er dan ook voor dat ik volledig verstijfde en in elkaar kromp. Totdat ik las:


“Yesterday I was clever so I wanted to change the world, today I’m wise so I’m changing myself"

En zo begon het volgende avontuur. Een  van oplossingen buiten mijzelf, naar oplossingen binnenin. En wat blijkt, de dingen waar ik helemaal niet zo hard voor hoeft te strijden, de dingen die vanzelf gaan, moeiteloos en energie-gevend ipv nemend. Dát is precies wat ik heb te doen.

Jou helpen bij met het weer verbinden met jouw unieke natuur. De obstakels opruimen die er nu nog voor zorgen dat je niet helemaal stevig durft te staan. Stap voor stap weer terug naar wie jij in de kern bent. Die plek waar het LEUK is en LICHT is en waar je weer voelt dat je leeft. 

En als jij dat doet, steek jij weer mensen aan die dat ook gaan doen. En als we allemaal onze kracht weer terug pakken, dan is er een automatisch beter zorgen voor onszelf én daarmee ook voor de planeet!

En dus is de cirkel voor mij weer rond: nog steeds  faciliterend aan moeder Aarde, alleen is de volgorde omgedraaid: first in then out! 

Nog een paar droge feiten over mij omdat we daar stiekem toch best wel dol op zijn.

  • Mijn Master of Science behaalde ik aan de Wageningen Universiteit waar ik Strategic Communication in Innovation studeerde. Met een minor in Climate Change: Mitigation & Adaptation.

  • Mijn bachelor  de University of Applied Science in Utrecht. Ik studeerde daar International Communication & Media

  • Overige opleidingen 

Mindfulness, Hogeschool Utrecht

Intuitive learning, WUR Wageningen

Pranic Healing, Pranic Bliss Amsterdam

Contact
Kiki: About

LET'S GET IN TOUCH!

Laat een berichtje achter op deze site dan kunnen we samen ontdekken of we een match zijn. Ik ontmoet je heel graag in mijn praktijk midden in de natuur van Maas & Waal, Gelderland. Kennismaking is altijd geheel vrijblijvend.

Thanks for being brave and taking the first step to a new life!

DSC_0234.jpg
Kiki: Contact
bottom of page