top of page
Seen Photography-5.JPG

RECONNECTING EXPEDITIONS

Het is in het ritme, de stilte en schoonheid van de natuur dat je rustiger wordt. Dan vallen dingen op zijn plek, ontstaan nieuwe ideeën en ontstaat er weer contact met de eigen, gelukkige en energieke natuur.


Herken jij dit? Ben je dol op buiten zijn, de natuur in, nieuwe plekken ontdekken? En ook bereid om eens wat dieper naar binnen te kijken? Heb je behoefte om er even tussenuit te gaan om nieuwe inzichten op te doen samen met gelijkgestemde?


Door jezelf echt even af te sluiten van je dagelijkse structuren, je te omringen met natuur en heel eenvoudig te leven, is het vele male makkelijker om nieuwe inzichten te krijgen, tot de kern te komen en helder te zien welke stappen moeten worden gezet om contact te blijven met dat gevoel van helderheid en rust, ook eenmaal terug in je drukke leven.

Thuiskomen van een dagje in de natuur, uitgerust, een paar heldere inzichten én handvatten rijker. 

Expeditions: Welcome

DAY EXPEDITION

Een dag lang in een natuurgebied in Nederland reconnecting to your true nature. In 1 dag, dat is toch nooit genoeg tijd? Geloof mij, een dag in de natuur met een groep mensen met hetzelfde doel als jij, de hele dag ruimte voor oefeningen en diep graven en dan ben jij weer helemaal in tune met je natuur. Dát is de moeilijkheid niet. Het vasthouden wel en telkens terugkomen tot dit punt wel. Daar gaan we dus concrete handvatten voor ontwikkelen die passen in jouw persoonlijke leven.

Data: 

Stuur mij een berichtje als je op de hoogte wilt worden gehouden van de eerst volgende expeditie.

Praktisch

- dag van 8 uur

- max twee uur rijden vanaf Utrecht

- max. 10 mannen/vrouwen


Investering

155,-

Expeditions: Text
Seen Photography-1.JPG

EVENING & WEEKEND EXPEDITIONS COMING SOON

Expeditions: Image
Seen Photography-30.JPG

Look deep into nature and you will understand everything better

Albert Einstein

Expeditions: Quote
bottom of page