top of page

Vanaf het moment dat ik volledig mijzelf kon zijn, in plaats van te doen wat ik dácht dat ik moest doen, begon alles op een magische wijze op haar plek te vallen. 


Elke ochtend word ik wakker met een kriebel in mijn buik en zelf voel ik mij zo krachtig dat ik niet langer meer vol jaloezie naar andermans leven kijk. Het geeft zoveel RUST om eindelijk mijn eigen pad te bewandelen. 


Klinkt dit als de idealist in jou die al veelte vaak de mond is gesnoerd omdat 'je leven geen sprookje' is? En voel jij ergens een kriebel om dit tóch jouw realiteit te maken? 

Yes krachtwezen, dat is dé kriebel:

ITS TIME TO R(A)ISE YOUR STANDARDS

DSC_0206.jpg
Dare to Rise: About

KLINKT DIT JE BEKEND IN DE OREN?

Je hebt je leventje lekker op orde, voelt je gezond, hebt leuke mensen om je heen en volgens de normen van de maatschappij zou je jezelf zeer gelukkig moeten voelen.

Je bent een energiek, enthousiast, levenslustig mens met een brede interesse in de wereld om je heen. Je bent niet vies van diepgang en voelt mensen graag aan de tand.

Ambitie is geen onbekende van je, je hebt een sterke drang om de ‘wereld te veroveren’ en om niet te settelen voor 'less than the best'. Alleen begin je op te merken dat je ambitie op andere pijlers gebaseerd is dan die van de meeste mensen om je heen.

Je hecht veel waarde aan verbinding maar bent ook niet vies van winnen en een successtatus. Dat maakt dat je steeds vaker het idee hebt dat je nergens echt bij hoort. 

Als je kijkt naar je huidige leven denk je: shit, dit is niet hoe ik het bedacht had. Of misschien had je het wel bedacht maar valt de werkelijkheid je toch wat tegen. Direct daarna denk je, maar ik verdien hier wel lekker en financiële vrijheid is mij ook heel wat waard gezien mijn behoorlijke levensstandaard. Vrijheid, mijn diepe verlangens leven en geld verdienen, gaat dat wel samen?

Een ontevreden en onrustige 'is-dit-het-nou'-kriebel overvalt je steeds vaker en je kunt er maar moeilijk de vinger opleggen. En je realiseert je dat als je je dromen wil verwezenlijken, je serieus aan de slag moet met een aantal dingen.

Dare to Rise: CV

IT IS UP TO YOU

De onrustige soul seeker blijven of gaan voor dat 'sprookjesachtige' grootse leven waarin je in rust en kracht je geheel eigen pad bewandeld...

Hoe zou het voor je zijn om niet langer genoegen te nemen met middelmatigheid maar voluit te kiezen voor je eigen visie, je eigen verlangens en je eigen grenzen?


Om zo super helder te voelen waar je naar toe wil bewegen en vervolgens ook die stappen te zetten die nodig zijn? Zodat je zelfvertrouwen naar ongekende hoogten groeit en je volledig kunt leven op jouw voorwaarden.

DSC_0217.jpg
Dare to Rise: About

RISE in vijf maanden van onrustige soul-seeker naar kapitein van je eigen schip. Zodat jij met je scherp afgestelde kompas het Grootse leven van je verlangens kunt creëren, vol rust, vrijheid & plezier onderweg.

Dare to Rise: Quote

DO YOU
DARE TO RISE ?

DARE-to-RISE is een remote coaching traject waarin je mee wordt genomen in alle stappen naar en grootser leven waarin jij zelf weer tevreden aan het roer staat én vrijheid, genieten, helderheid en rust prioriteit is. Ik geef je alle kennis, tools en uitdagingen die nodig zijn om vrij en vol vertrouwen in jezelf en het universum te zijn. Daarvoor gaan we eerst aan de slag met het (h)erkennen van jouw unieke natuur, door te ontdekken wat je goud en je dromen zijn. Zodat we daarna aan de slag kunnen om jouw dromen stap voor stap te realiseren op een manier die jij de rest van je leven kunt inzetten.

Dare to Rise: Welcome

NA VIJF MAANDEN

Word je elke dag wakker met een kriebel in je buik om kansen te pakken en het leven AAN te gaan.

Ben je in staat om (dappere) keuzes te maken vanuit JOUW kern, en hoef je dus niet eerst bij 9237 andere mensen te raden te gaan. Je vertrouwd op je eigen wijsheid.

Je STAAT, niet langer bang om jezelf te laten zien en horen. ​​

Weet je te herkennen wanneer je teveel in je hoofd schiet (onrust & controle) en hoe je de verbinding met je hart (rust & overgave) weer vindt. 

Is het knagende ‘is-dit-het-nou’ gevoel weg, omdat je leeft volgens je geloof. Het gat tussen wie je wil zijn en wie je bent is weg.

Ervaar je RUST in je leven omdat je niet langer vecht tegen onrust maar het direct om weet te zetten in een actie.Voel je je weer LEIDER van je leven omdat je alleen nog maar tijd besteed aan dingen die je voldoening geven en dus kraakhelder hebt wat die dingen zijn.

Dare to Rise: FAQ

DIT IS DE DEAL

+  4 maanden lang je eigen coach met focus op        

     verbinding met jouw intuïtie en gerichte actie

+  4 intensieve coaching sessies van 60 minuten 

+  4 prive update coachings van 20 minuten 

+  2 prana healing sessies

+  geleide meditaties & visualisaties 

+  persoonlijke opdrachten + feedback

+  individuele challenges die fungeren als pepertje in je ass

+  mindfulness tips & tricks

Heel logisch dat je mij eerst even wil spreken om te zien of wij een match zijn, andersom vind ik dat ook belangrijk. Plan even een belletje in, dan kijk ik eerlijk met je mee of dit mentorship voor jou op dit moment de juiste stap is én of het voor mij ook goed voelt om met jou samen te werken. 

Dare to Rise: Text

Dit is het moment waarop je twijfelt. Het is een aanzienlijk bedrag wat je moet neerleggen, het gaat tijd kosten, oh en die veranderingen zijn ook allemaal best spannend. De kans is groot dat je nu denkt: 
+ Zo erg is het allemaal nou ook weer niet

+ Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen

+ Ik probeer het zelf nog wel even

+ Wie zegt dat ik het na dit traject wel allemaal weet?

+ Ik moet dit zelf kunnen oplossen

I feel you, I've been here. Het alternatief?

+ Je doet het niet omdat het niet het juiste moment is, je gaat door zoals je dat al een lange tijd gedaan hebt en waarschijnlijk verandert er niets. 

+ Je volgt de kriebel in je buik, vertrouwt op dat onderbuikgevoel wat je verteld dat je dit traject wil aangaan. Dat het tijd is om voor jezelf te kiezen. Je kiest ervoor om te investeren in jezelf, in de rest van je leven, ondanks je bezwaren, angsten en twijfels. Omdat je weet dat je veel meer in je hebt dan er nu uitkomt. 

Dare to Rise: Text

FAQ

+ IK WIL HEEL GRAAG MAAR VIND HET EEN GROTE INVESTERING EN DAAROM TWIJFEL IK.

Dat snap ik helemaal. Maar wat kost het je nu? De uren die je nu kwijt bent met jezelf niet super happy voelen, nadenken en twijfelen? Hoeveel uur zit je nu weg te kwijnen op de bank. Bedenk eens wat het je oplevert als je alles uit je leven haalt en jouw doel(en) bereikt, in slechts 5 maanden tijd!

+ IK WEET ECHT NIET WAT IK WIL, IS DIT TRAJECT DAN OOK IETS VOOR MIJ?

Als je ergens wil komen, moet je weten wat je wil. Is het waar dat je écht niet weet wat je wil? Of weet je dat diep van binnen wel, maar ‘mag’ of ‘kan’ het niet? Dit mentorship is voor jou als je bereid bent om dit vanuit een ander perspectief te leren zien.

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja, er is van alles mogelijk

+ IK VIND DAT IK DIT ZELF MOET KUNNEN

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je zou het zeker ook prima alleen kunnen. Maar het duurt langer en is minder effectief. Ik geef je de tools, energie en begeleiding om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Dus ja, je moet het inderdaad nog steeds zelf doen.

WAAROM ZIT IK METEEN VAST AAN EEN TRAJECT EN KAN IK NIET GEWOON LOSSE SESSIES BIJ JE VOLGEN?

Misschien vind je het niet leuk om te horen maar verandering kost tijd. Door JA te zeggen tegen een intensieve samenwerking van vijf maanden geef je jezelf tijd , ruimte en de commitment die nodig is om je leven zo vorm te geven dat het ook na deze vijf maanden easy peasy vol te houden is.

Dare to Rise: FAQ
Dare to Rise: Instagram
Video Channel
Watch Now
Dare to Rise: Video Widget
bottom of page