top of page
Aanbod: Services
DSC_0206.jpg

WORK WITH ME

"Spaceholder! Kiki activeert iets magisch, ze kijkt door mensen heen."


"Als geen ander voelt Kiki wat om haar heen gebeurd en als geen ander kan zij daar gehoor aan geven of daar op in springen.. Kiki voelt de kracht van de natuur, haalt haar extra kracht en energie ook hieruit én probeert dit terug te geven. Ze is écht in staat is om te luisteren, te voelen en (eventueel) te begrijpen. Maar ze laat je vooral, zijn."


Een paar lieve woorden van mensen. 

Zelf zou ik mijn werkwijze omschrijven als inlevend, speels, praktisch en energiek.
Ik voel sterk aan wat iemand nodig heeft, luisteren en voelen is een van mijn krachten, vooral naar de dingen die niet gezegd of doorvoeld willen worden. Dat helpt jou om snel duidelijk te krijgen wat je in de weg staat.


Ik ben er niet om je in je comfortabele leventje te houden, daar wil je juist uitstappen. Dat dat niet zonder slag of stoot gaat weet ik als geen ander, maar en vertrouw weet dat we alleen aan die dingen werken, waar je aan toe bent. Ik beloof je dat je daar uiteindelijk zelf het allergelukkigst van wordt. Stap voor stap sta ik aan je zijde om er doorheen te gaan. 


Bewegen = vooruitgang

Verandering is eigenlijk niet meer en minder dan beweging van energie. Het helpt dus enorm om zelf letterlijk in beweging te komen om die energie te laten stromen. Dat betekent dat ik werk met concrete opdrachten waarmee je direct aan de slag gaat, in beweging komt en blijft. 

Je mag op gaan staan. Iedereen zal je er dankbaar voor zijn. Are you ready to go do it?

Aanbod: About

Laat een berichtje achter op deze site dan kunnen we samen ontdekken of we een match zijn. Ik ontmoet je heel graag in mijn praktijk midden in de natuur van Maas & Waal, Gelderland. Kennismaking is altijd geheel vrijblijvend.

Thanks for submitting!

Aanbod: Contact
bottom of page